Veelgestelde vragen

Bij ons sta jij als klant altijd centraal. We doen dit allemaal tenslotte om jou te helpen! Vind hieronder het antwoord op de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen of heb je opmerkingen? Schroom dan niet om contact met ons contact op te nemen. Wij reageren altijd binnen 24 uur!

Website

We streven ernaar om voor elk type bedrijf een goede voorbeeld beschikbaar te stellen. Daarom hebben we een lange lijst beschikbaar gesteld met vooraf ontworpen basis websites. Elk website kunnen we volledig aanpassen naar jouw eigen wensen. Twijfel je welk voorbeeld je als basis wilt of heb je iets anders in gedachten? Neem gerust contact op, wij staan voor alle ideeën open en helpen je graag met kiezen.

Natuurlijk! Ons beheersysteem is heel eenvoudige en werkt via een simpel Sleep & Plaats editor. Of je nu wel of geen technische kennis hebt, iedereen kan er mee werken en alles is volledig aanpasbaar. Je krijgt van ons een account waarmee je altijd en overal kan inloggen.

Standaard bevat elke pakket domein & hostingbeheer. Als extra bevat pakket 3 een ``support`` functie. Hierbij zorgen wij dat al jou wensen kosteloos worden uitgevoerd. Geen interesse in onze support functie? Geen probleem; we kunnen altijd nog wijzigingen doorvoeren voor een kleine vergoeding (€ 35,- per uur).

Een van de redenen waarom wij zo goodkoop kunnen zijn is doordat wij geen teksten schrijven en foto's nemen. Wij vullen jouw website dan ook met de teksten en foto's die jij ons aanlevert. Maar het is mogelijk om voor een eenmalige investering (€ 399,-) professionele teksten te laten schrijven en foto's te gebruiken. Dan worden al je teksten geschreven door een professionele schrijver en zijn ze meteen SEO vriendelijk. Ondertussen zorgen wij voor professionele foto’s. Wil je foto’s laten maken op locatie of bij jou op kantoor? Ook dat is mogelijk, neem daarvoor contact met ons op.

Elke website wordt speciaal gebouwd en ontworpen om zo optimaal mogelijk te functioneren op elke apparaat. Van tablet tot smartphone, tot computer.

Domein & Hosting

Wij zullen ons best doen om de gekozen domeinnaam te registreren. Echter komt het voor dat sommige domeinnamen al gekozen zijn. Tijdens het interview zullen we de mogelijke opties samen bespreken.

Dat kan altijd, het enige dat je moet doen is het aanvragen van een verhuistoken bij je huidige provider. Een verhuistoken is een speciale code waarmee wij je domeinnaam en hosting kunnen verhuizen naar onze beveiligde servers. Zonder verhuistoken kunnen wij je website niet online zetten.

Dat is mogelijk, alleen dat kost ons vaak meer werk doordat er meerdere partijen betrokken zijn. Ook kunnen we jammer genoeg niet garanderen dat je website altijd goed bereikbaar is.

In principe voor zolang je gekozen hebt tijdens het plaatsen van je bestelling, dus tot einde contract. Na het einde van je contract wordt de hosting automatisch verlengt met één jaar. Je kan ervoor kiezen om de hosting te verhuizen naar een andere provider. Neem hiervoor uiterlijk één maand voor het verstrijken van termijn schriftelijk contact met ons op. Dit kan natuurlijk via de mail.

E-mail

Wij leveren standaard tot 5 e-mailadressen bij elke website. Deze kunnen we eventueel onbeperkt uitbreiden.

We krijgen regelmatig deze vraag van onze klanten. Je bent niet verplicht om ons mailsysteem te gebruiken. We regelen graag voor je de overstap maar let wel op dat andere e-mail providers vaak extra kosten vragen hiervoor.

Ja dat kan. Je krijgt standaard tot 5 e-mailadressen van ons, je huidige e-mailadressen kunnen we dan ook overzetten.

Ja tuurlijk, al je e-mails kan je ook op je telefoon of tablet bekijken. Je krijgt van ons een handleiding hoe je dat kan instellen.

Overige vragen

Ja dat kunnen wij ook voor je regelen. Van briefpapier tot aan logo’s tot aan visitekaartjes. Vul ons contactformulier in met je vraag en wij zullen z.s.m. met je contact opnemen hierover.

Wij vinden het geweldig om met je mee te denken. Laten we gezellig een kopje koffie drinken en hierover praten.

Staat je vraag er niet tussen neem dan contact met ons op.