Over de Kleine Ondernemers Website

Wie zijn wij?

In 2011 hebben wij de stap gezet om van onze passie ons werk te mogen maken. Het helpen van ondernemers met het bouwen van hun perfecte uitstraling is onze drijfveer. Zo hebben wij voor vele bedrijven in verschillende sectoren, complete huisstijlen gerealiseerd, websites gebouwd en daarnaast andere toebehoren geleverd. In de loop der jaren hebben we gezien dat niet elke ondernemer de tijd, de kennis of de mogelijkheden heeft om zichzelf op een professionele en een goede wijze in beeld te brengen. Daarom hebben wij de Kleine Ondernemers Website bedacht.

Wij willen de kleine ondernemer helpen en ondersteunen om online te groeien. Daarom bieden wij kwalitatieve websiteoplossingen aan voor een betaalbare prijs. Ons speciale alles-in-één website pakket bevat dan ook alle benodigdheden voor een moderne en professionele website. Jouw website is tenslotte jouw online visitekaartje.

Klein team, groot hart!

De Kleine Ondernemers Website is een klein bedrijf met passie voor haar werk maar met een groter doel voor ogen. Hierdoor zijn wij zeer flexibel ingericht en kunnen wij veel sneller handelen. Bovendien is onze lijn met de klant vele malen korter ten opzichte van de grotere designbureau’s.

Alles wat we doen, doen we om jou te helpen!

“Op een missie om elke ondernemer te helpen online te groeien!”

Start nu je eerste website vanaf € 20,- per maand