Kleine Ondernemers Website

Ellermanstraat 15H,
1114 AK Amsterdam

info@kleineondernemerswebsite.nl
www.kleineondernemerswebsite.nl

Veelgestelde vragen

Bekijk de veelgestelde vragen en vind antwoorden op de meest gestelde vragen over onze websites.

Heb je vragen of opmerking?

Neem dan contact met ons op! We beantwoorden al je vragen.

Service & Contact

Bij ons staat de klant altijd centraal. We doen dit allemaal tenslotte voor jou! Heb je nog opmerkingen, vragen of een leuk idee? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via de formulier hiernaast Wij reageren altijd binnen 24 uur!

Heb je liever dat we je terugbellen? Ook dat is mogelijk. Kies dan voor de optie “bel me terug” in de formulier en laat je naam en telefoonnummer achter.

Bekijk ook de meest gestelde vragen hieronder. Staat je vraag er niet tussen? Raadpleeg dan onze veelgestelde vragenpagina of laat een bericht achter via de formulier!

Contactformulier

  Veelgestelde vragen

  Jazeker, wij werken alleen met vaste prijzen zonder onvoorziene, latere kosten. Ons proces is volledig gestroomlijnd en bovendien zijn onze ontwerpers zeer ervaren. Hierdoor kunnen we zeer snel een website voor je ontworpen voor een vaste lage prijs van € 399,- . Daarnaast vragen we voor je domeinnaam, voor de onderhoud, hosting en het back-uppen van je website een maandelijkse prijs vanaf € 20,- .

  Ja tuurlijk, je krijgt van ons een account waarmee je altijd en overal kan inloggen zo lang je beschikt over een werkend internet. Ons systeem werkt op een makkelijke wijze en alles is via een aantal knoppen aan te passen. Daarnaast krijg je altijd nog een handeling van ons.

  Normaal gesproken lever jij zelf de teksten en de foto’s aan, maar het is mogelijk om te kiezen voor een “Content door KOW” pakket (professionele teksten en foto’s voor € 199,-). Dan worden al je teksten geschreven door een professionele schrijver en zijn ze meteen SEO vriendelijk. Ondertussen zorgen wij voor de foto’s. Wil je jouw eigen product foto’s op je website? Ook dat is mogelijk, neem daarvoor contact met ons op.

  Ja, dat kan op twee manieren. Eerste manier is doordat je kiest voor pakket 3. Dan zorgen wij voor alle wijzigingen, aanpassingen of uitbreidingen aan je website. 1 druk op de support knop en je neemt met ons contact op. Zo hoeft u niets zelf te doen, wel zo makkelijk toch!

  De tweede mogelijkheid is dat we alles wijzigen tegenover een gereduceerd tarief. Doordat we tijd moeten investeren die buiten je pakket valt, moeten we deze factureren. Wij moeten tenslotte onze werknemers ook uitbetalen.

  Dat kan altijd, het enige dat je moet doen is het aanvragen van een verhuistoken bij je huidige provider. Een verhuistoken is een speciale code waarmee wij je domeinnaam en hosting kunnen verhuizen naar onze beveiligde servers. Zonder verhuistoken kunnen wij je website niet online zetten om we geen toegang hebben tot je domein.